Image default
  • Hjem
  • Camera Tech
  • Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning
Camera Tech Tips & Tricks til foto

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning, der viser, hvordan man opretter disintegration effect fra Marvel Avengers: Infinity War i Photoshop. Selvstudiet – som også er tilgængeligt i skriftlig form – og naturligvis på Engelsk. er lidt af en spoiler, hvis du ikke har set filmen endnu, selv om det ikke er en væsentlig en af slagsen.

Tutorialen er ret kort med kun 13 trin i alt, og photoshopCAFEs Colin Smith siger, at han har forsøgt at tilføje lidt af sit eget spin til den sædvanlige “dispersion effect” -tutorial (som du kan finde overalt på YouTube).

“Jeg har sat mit eget twist på det med den person, der bliver til partikler af bølger som om de bliver forvandlet til støv,” forklarer Smith. “Jeg kalder dette partikelopbrydningseffekten.”

Tjek videoen øverst for at lære dette trick for dig selv og derefter gå videre til photoshopCAFE-webstedet eller abonnerer på YouTube-kanalen, hvis du vil se mere af Smiths retoucherings- og fotoredigeringstutorials.

Besøg også Mit Design Site

 

 

 

Related posts

Smartphones og tilbehørslinser

admin

Anbefalede Memory Cards til Nikon D5600

admin

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register

Read more:
Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

  Canon 750D       Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel. Opløsningen, detaljerne og nuancerne i billedet kommer...

Close